Jelovnik
Hrana

HLADNA PREDJELA

Tradicionalno predjelo za dve osobe (njeguška pršuta, goveđa pršuta, kulen, čvarci, kajmak, urnebes, domaći sir, proja) 1.490
Selekcija sireva sa voćem i orasima (plavi sir, ementaler, miročki sir, parmezan) 1.490
Dimljeni losos sa avokadom i hrskavim tostom (pasta od suncokreta, salata) 1.490
Biftek karpaćo (rukola, parmezan, kapar) 1.850
Tartar biftek za 2 osobe (tost hleb, puter) 2.300

TOPLA PREDJELA

Pohovane masline (masline punjene bademom, tartar sos) 750
Rolnice od plavog patlidžana (mocarela, provansalska mešavina, lešnik, spanać, beli luk, sir) 750
Grilovani miročki sir (masline, čeri paradajz) 750
Brusketi sa pršutom (hrskav hleb, paradajz, masline, sir, rukola, mocarela) 690
Zapečene tikvice (masline punjene bademom i sirom, parmezan) 750

PASTE I RIŽOTA

Zapečene pene karbonara (panceta, neutralna pavlaka, jaje) 950
Pene pomodoro fresco (paradajz, bosiljak, mocarela) 850
Pene florentin (pileći file, pesto đenoveze, neutralna pavlaka, brokoli) 950
Zeleni rižoto (praziluk, brokoli, tikvica, spanać, pesto đenoveze) 750
Rižoto sa pršutom (rukola, čeri paradajz, parmezan, začinsko bilje) 900

ČORBE I SUPE

Riblja čorba 420
Supa dana 390

GLAVNO JELO

Biftek kapreze (grilovano povrće, mocarela, paradajz) 2.500
Biftek na žaru sa sosom od kupine (grilovano povrće, kupine, crno vino) 2.500
Teleći stek sa sosom od vrganja (krompir pire, rukola, tartuf ulje) 2.400
Teleće pečenje sa pečenim krompirom i sirom 2.450
Punjeni stek sa sosom od pečuraka (svinjski file, šunka, mocarela, bukovača, šampinjoni) 1.800
Ćureći file sa sosom od plavog sira (brokoli, šargarepa, karfiol) 1.600
Pileći file na žaru sa sosom od sušenog paradajza (grilovano povrće) 1.100
Piletina parmiđano (piletina u pohu od parmezana) 1.100
Pollo fritto (hrskava piletina, pollo fritto sos, miks zelenih salata) 850

ROŠTILJ

Mešano meso za dve osobe (ćevapi, kobasice, svinjski vrat, pileći batak, pljeskavica, pomfrit) 2.300
Gurmanska pljeskavica (slanina, kačkavalj, luk, kajmak, urnebes, ajvar) 1.100
Ćevapi na kajmaku (kajmak, crni luk, pomfrit) 980
Dimljena kobasica (pire krompir, senf, majonez) 850

RIBE

Losos terijaki 1.900
Tuna stek 1.900
Lignje na žaru 1.500
Pržene lignje 1.500
Fileti smuđa na žaru 1.650
Fish and Chips 850

OBROK SALATE

Kapreze salata sa grilovanom pršutom (paradajz, mocarela, bosiljak) 1.100
Cezar salata (grilovani pileći file, panceta, ajzberg salata, čeri, krutoni, parmezan, cezar dresing) 800

SALATE   

Vitaminska salata (kupus, crveni kupus, šargarepa, cvekla, kukuruz, miks zelenih salata, krastavac) 420
Grčka salata (paradajz, krastavac, paprika, luk, masline, feta) 450
Spanać salata (bebi spanać, šampinjoni, crveni luk, rotkvice, paprika) 450
Šopska salata (paradajz, krastavac, luk, paprika, sir kriška) 420
Srpska salata (paradajz, krastavac, luk, paprika) 420
Tarator salata (krastavac, kiselo mleko, mirođija) 420
Miks zelenih salata 450
Čeri / rukola (čeri, rukola, parmezan) 450
Krompir salata 300
Kupus salata 300
Pečene paprike u ulju 300
Pečene ljute papričice 300

PRILOZI

Pomfrit 400
Grilovano povrće 400
Beli rižoto 400
Dalmatinska garnitura 400

PECIVO

Tost 110
Miks peciva 150

POSLASTICE

Topli kolač od jabuka sa sladoledom 420
Reforma 420
Palačinke 420
Domaći sitni kolači 450
MUZIČKI DINAR: 450 dinara