HLADNA PREDJELA |
||
Tradicionalno predjelo za dve osobe (njeguška pršuta, goveđa pršuta, kulen, čvarci, kajmak, urnebes, domaći sir, proja) | 1.490 | |
Selekcija sireva sa voćem i orasima (plavi sir, ementaler, miročki sir, parmezan) | 1.490 | |
Dimljeni losos sa avokadom i hrskavim tostom (pasta od suncokreta, salata) | 1.490 | |
Biftek karpaćo (rukola, parmezan, kapar) | 1.850 | |
Tartar biftek za 2 osobe (tost hleb, puter) | 2.300 | |
TOPLA PREDJELA |
||
Pohovane masline (masline punjene bademom, tartar sos) | 750 | |
Rolnice od plavog patlidžana (mocarela, provansalska mešavina, lešnik, spanać, beli luk, sir) | 750 | |
Grilovani miročki sir (masline, čeri paradajz) | 750 | |
Brusketi sa pršutom (hrskav hleb, paradajz, masline, sir, rukola, mocarela) | 690 | |
Zapečene tikvice (masline punjene bademom i sirom, parmezan) | 750 | |
PASTE I RIŽOTA |
||
Zapečene pene karbonara (panceta, neutralna pavlaka, jaje) | 950 | |
Pene pomodoro fresco (paradajz, bosiljak, mocarela) | 850 | |
Pene florentin (pileći file, pesto đenoveze, neutralna pavlaka, brokoli) | 950 | |
Zeleni rižoto (praziluk, brokoli, tikvica, spanać, pesto đenoveze) | 750 | |
Rižoto sa pršutom (rukola, čeri paradajz, parmezan, začinsko bilje) | 900 | |
ČORBE I SUPE |
||
Riblja čorba | 420 | |
Supa dana | 390 | |
GLAVNO JELO |
||
Biftek kapreze (grilovano povrće, mocarela, paradajz) | 2.500 | |
Biftek na žaru sa sosom od kupine (grilovano povrće, kupine, crno vino) | 2.500 | |
Teleći stek sa sosom od vrganja (krompir pire, rukola, tartuf ulje) | 2.400 | |
Teleće pečenje sa pečenim krompirom i sirom | 2.450 | |
Punjeni stek sa sosom od pečuraka (svinjski file, šunka, mocarela, bukovača, šampinjoni) | 1.800 | |
Ćureći file sa sosom od plavog sira (brokoli, šargarepa, karfiol) | 1.600 | |
Pileći file na žaru sa sosom od sušenog paradajza (grilovano povrće) | 1.100 | |
Piletina parmiđano (piletina u pohu od parmezana) | 1.100 | |
Pollo fritto (hrskava piletina, pollo fritto sos, miks zelenih salata) | 850 | |
ROŠTILJ |
||
Mešano meso za dve osobe (ćevapi, kobasice, svinjski vrat, pileći batak, pljeskavica, pomfrit) | 2.300 | |
Gurmanska pljeskavica (slanina, kačkavalj, luk, kajmak, urnebes, ajvar) | 1.100 | |
Ćevapi na kajmaku (kajmak, crni luk, pomfrit) | 980 | |
Dimljena kobasica (pire krompir, senf, majonez) | 850 | |
RIBE |
||
Losos terijaki | 1.900 | |
Tuna stek | 1.900 | |
Lignje na žaru | 1.500 | |
Pržene lignje | 1.500 | |
Fileti smuđa na žaru | 1.650 | |
Fish and Chips | 850 | |
OBROK SALATE |
||
Kapreze salata sa grilovanom pršutom (paradajz, mocarela, bosiljak) | 1.100 | |
Cezar salata (grilovani pileći file, panceta, ajzberg salata, čeri, krutoni, parmezan, cezar dresing) | 800 | |
SALATE |
||
Vitaminska salata (kupus, crveni kupus, šargarepa, cvekla, kukuruz, miks zelenih salata, krastavac) | 420 | |
Grčka salata (paradajz, krastavac, paprika, luk, masline, feta) | 450 | |
Spanać salata (bebi spanać, šampinjoni, crveni luk, rotkvice, paprika) | 450 | |
Šopska salata (paradajz, krastavac, luk, paprika, sir kriška) | 420 | |
Srpska salata (paradajz, krastavac, luk, paprika) | 420 | |
Tarator salata (krastavac, kiselo mleko, mirođija) | 420 | |
Miks zelenih salata | 450 | |
Čeri / rukola (čeri, rukola, parmezan) | 450 | |
Krompir salata | 300 | |
Kupus salata | 300 | |
Pečene paprike u ulju | 300 | |
Pečene ljute papričice | 300 | |
PRILOZI |
||
Pomfrit | 400 | |
Grilovano povrće | 400 | |
Beli rižoto | 400 | |
Dalmatinska garnitura | 400 | |
PECIVO |
||
Tost | 110 | |
Miks peciva | 150 | |
POSLASTICE |
||
Topli kolač od jabuka sa sladoledom | 420 | |
Reforma | 420 | |
Palačinke | 420 | |
Domaći sitni kolači | 450 | |
MUZIČKI DINAR: 450 dinara |