Jelovnik
Hrana

HLADNA PREDJELA

Tradicionalno predjelo za dve osobe (njeguška pršuta, goveđa pršuta, kulen, čvarci, kajmak, urnebes, domaći sir, proja) 1.950
Selekcija sireva (gorgonzola, ementaler, miročki sir, parmezan) 1.700
Njeguški pršut (njeguška pršuta, masline, čeri paradajz, grisine, čedar sos) 1.800

TOPLA PREDJELA

Pohovane masline (masline punjene bademom, tartar sos) 990
Rolnice od plavog patlidžana (mocarela, provansalska mešavina, lešnik, spanać, beli luk, sir) 950
Grilovani miročki sir sa sosom od višanja (rukola, čeri paradajz) 990
Brusketi sa pršutom (hrskav hleb, paradajz, masline, sir, rukola, mocarela) 900
Grilovana tikvica punjena fetom i bademom (tikvica, badem, feta, sweet chilli sos) 950
Šumsko pile (organske pečurke) 950

PASTE I RIŽOTA

Rigatoni sa biftekom 1.500
Rigatoni sa dimljenom piletinom i tikvicama 1.300
Rigatoni sa tikvicama i kozicama 1.300
Špageti karbonara 1.200
Rižoto sa piletinom i sušenim paradajzom 1.200
Rižoto sa cveklom, orasima i gorgonzolom 1.100

ČORBE I SUPE

Riblja čorba 550
Teleća čorba 500

GLAVNA JELA

Tatar biftek za dve osobe (biftek, kapar, inćuni, krastavac, kornišoni, puter, tost) 2.900
Biftek na žaru sa sosom od kupine (grilovano povrće, kupine) 2.900
Biftek taljata (slajsovani biftek, sotirane pečurke, miks zelenih salata, rukola, parmezan) 2.900
Biftek kapreze (grilovano povrće, mocarela, paradajz) 2.700
Teleće pečenje  2.900
Svinjski medaljoni u sosu od pečuraka 1.900
Svinjska krmenadla „Tomahavk“ 1.800
Pečena svinjska rebra 1.400
Cepkano prase u sosu od rena 1.400
Piletina na žaru u sosu od sušenog paradajza 1.400

ROŠTILJ

Mešani roštilj za dve osobe (ćevapi, kobasice, svinjski vrat, pileći batak, pljeskavica, pomfrit) 2.850
Pljeskavica na kajmaku (luk, kajmak, pomfrit) 1.400
Ćevapi na kajmaku (kajmak, crni luk, pomfrit) 1.300
Kobasice na žaru (pire krompir, senf) 1.100
Plata kobasica (pet vrsta zanatskih kobasica na žaru) 2.700

RIBE

Losos terijaki 2.400
Tuna stek 2.400
Dalmatinske lignje 1.900
Pržene lignje 1.900
Pastrmka sa potočare 1.800
Dimljena pastrmka 1.700
Smuđ u krem sosu 2.100

OBROK SALATE

Kapreze salata sa grilovanom pršutom (paradajz, mocarela, bosiljak) 1.500
Cezar salata (grilovani pileći file, panceta, ajzberg salata, čeri, krutoni, parmezan, cezar dresing) 1.200
Piletina-kikiriki salata (panirani pileći file, kikiriki, puter od kikirikija, majonez, tost, ajzberg, čeri paradajz) 1.100

SALATE   

Vitaminska salata (kupus, crveni kupus, šargarepa, cvekla, kukuruz, miks zelenih salata, krastavac) 490
Grčka salata (paradajz, krastavac, paprika, luk, masline, feta) 550
Spanać salata (bebi spanać, šampinjoni, crveni luk, rotkvice, paprika) 550
Šopska salata (paradajz, krastavac, luk, paprika, sir kriška) 490
Srpska salata (paradajz, krastavac, luk, paprika) 450
Tarator salata (krastavac, kiselo mleko, mirođija) 500
Miks zelenih salata 450
Čeri / rukola (čeri, rukola, parmezan) 550
Krompir salata 450
Kupus salata 350
Pečene paprike u ulju 450
Pečene ljute papričice 350
Ajvar 550

PRILOZI

Pomfrit 450
Grilovano povrće 550
Pire krompir 550
Dalmatinska garnitura 550
Pekarski krompir 480

PECIVO

Tost 180
Miks peciva 180

POSLASTICE

Topli kolač od jabuka sa sladoledom 550
Reforma 550
Domaći sitni kolači 520
MUZIČKI DINAR: 450 dinara