|
HLADNA PREDJELA |
||
| Tradicionalno predjelo za dve osobe (njeguška pršuta, goveđa pršuta, kulen, čvarci, kajmak, urnebes, domaći sir, proja) | 1.950 | |
| Selekcija sireva (gorgonzola, ementaler, miročki sir, parmezan) | 1.700 | |
| Njeguški pršut (njeguška pršuta, masline, čeri paradajz, grisine, čedar sos) | 1.800 | |
|
TOPLA PREDJELA |
||
| Pohovane masline (masline punjene bademom, tartar sos) | 990 | |
| Rolnice od plavog patlidžana (mocarela, provansalska mešavina, lešnik, spanać, beli luk, sir) | 950 | |
| Grilovani miročki sir sa sosom od višanja (rukola, čeri paradajz) | 990 | |
| Brusketi sa pršutom (hrskav hleb, paradajz, masline, sir, rukola, mocarela) | 900 | |
| Grilovana tikvica punjena fetom i bademom (tikvica, badem, feta, sweet chilli sos) | 950 | |
| Šumsko pile (organske pečurke) | 950 | |
|
PASTE I RIŽOTA |
||
| Rigatoni sa biftekom | 1.500 | |
| Rigatoni sa dimljenom piletinom i tikvicama | 1.300 | |
| Rigatoni sa tikvicama i kozicama | 1.300 | |
| Špageti karbonara | 1.200 | |
| Rižoto sa piletinom i sušenim paradajzom | 1.200 | |
| Rižoto sa cveklom, orasima i gorgonzolom | 1.100 | |
|
ČORBE I SUPE |
||
| Riblja čorba | 550 | |
| Teleća čorba | 500 | |
|
GLAVNA JELA |
||
| Tatar biftek za dve osobe (biftek, kapar, inćuni, krastavac, kornišoni, puter, tost) | 2.900 | |
| Biftek na žaru sa sosom od kupine (grilovano povrće, kupine) | 2.900 | |
| Biftek taljata (slajsovani biftek, sotirane pečurke, miks zelenih salata, rukola, parmezan) | 2.900 | |
| Biftek kapreze (grilovano povrće, mocarela, paradajz) | 2.700 | |
| Teleće pečenje | 2.900 | |
| Svinjski medaljoni u sosu od pečuraka | 1.900 | |
| Svinjska krmenadla „Tomahavk“ | 1.800 | |
| Pečena svinjska rebra | 1.400 | |
| Cepkano prase u sosu od rena | 1.400 | |
| Piletina na žaru u sosu od sušenog paradajza | 1.400 | |
|
ROŠTILJ |
||
| Mešani roštilj za dve osobe (ćevapi, kobasice, svinjski vrat, pileći batak, pljeskavica, pomfrit) | 2.850 | |
| Pljeskavica na kajmaku (luk, kajmak, pomfrit) | 1.400 | |
| Ćevapi na kajmaku (kajmak, crni luk, pomfrit) | 1.300 | |
| Kobasice na žaru (pire krompir, senf) | 1.100 | |
| Plata kobasica (pet vrsta zanatskih kobasica na žaru) | 2.700 | |
|
RIBE |
||
| Losos terijaki | 2.400 | |
| Tuna stek | 2.400 | |
| Dalmatinske lignje | 1.900 | |
| Pržene lignje | 1.900 | |
| Pastrmka sa potočare | 1.800 | |
| Dimljena pastrmka | 1.700 | |
| Smuđ u krem sosu | 2.100 | |
|
OBROK SALATE |
||
| Kapreze salata sa grilovanom pršutom (paradajz, mocarela, bosiljak) | 1.500 | |
| Cezar salata (grilovani pileći file, panceta, ajzberg salata, čeri, krutoni, parmezan, cezar dresing) | 1.200 | |
| Piletina-kikiriki salata (panirani pileći file, kikiriki, puter od kikirikija, majonez, tost, ajzberg, čeri paradajz) | 1.100 | |
|
SALATE |
||
| Vitaminska salata (kupus, crveni kupus, šargarepa, cvekla, kukuruz, miks zelenih salata, krastavac) | 490 | |
| Grčka salata (paradajz, krastavac, paprika, luk, masline, feta) | 550 | |
| Spanać salata (bebi spanać, šampinjoni, crveni luk, rotkvice, paprika) | 550 | |
| Šopska salata (paradajz, krastavac, luk, paprika, sir kriška) | 490 | |
| Srpska salata (paradajz, krastavac, luk, paprika) | 450 | |
| Tarator salata (krastavac, kiselo mleko, mirođija) | 500 | |
| Miks zelenih salata | 450 | |
| Čeri / rukola (čeri, rukola, parmezan) | 550 | |
| Krompir salata | 450 | |
| Kupus salata | 350 | |
| Pečene paprike u ulju | 450 | |
| Pečene ljute papričice | 350 | |
| Ajvar | 550 | |
|
PRILOZI |
||
| Pomfrit | 450 | |
| Grilovano povrće | 550 | |
| Pire krompir | 550 | |
| Dalmatinska garnitura | 550 | |
| Pekarski krompir | 480 | |
|
PECIVO |
||
| Tost | 180 | |
| Miks peciva | 180 | |
|
POSLASTICE |
||
| Topli kolač od jabuka sa sladoledom | 550 | |
| Reforma | 550 | |
| Domaći sitni kolači | 520 | |
| MUZIČKI DINAR: 450 dinara |