HLADNA PREDJELA |
||
Tradicionalno predjelo za dve osobe (njeguška pršuta, goveđa pršuta, kulen, čvarci, kajmak, urnebes, domaći sir, proja) | 1.700 | |
Selekcija sireva sa voćem i orasima (gorgonzola, ementaler, miročki sir, parmezan) | 1.490 | |
Njeguški pršut (njeguška pršuta, masline, čeri paradajz, grisine, čedar sos) | 1.490 | |
Tanjir salata za dve osobe | 1.390 | |
TOPLA PREDJELA |
||
Pohovane masline (masline punjene bademom, tartar sos) | 850 | |
Rolnice od plavog patlidžana (mocarela, provansalska mešavina, lešnik, spanać, beli luk, sir) | 850 | |
Grilovani miročki sir (masline, čeri paradajz) | 850 | |
Brusketi sa pršutom (hrskav hleb, paradajz, masline, sir, rukola, mocarela) | 800 | |
Grilovana tikvica punjena fetom i bademom (tikvica, badem, feta, sweet chilli sos) | 850 | |
Grilovane sezonske pečurke | 900 | |
PASTE I RIŽOTA |
||
Rigatoni sa biftekom | 1.290 | |
Rigatoni sa tikvicama i kozicama | 1.230 | |
Zeleni rižoto (praziluk, brokoli, tikvica, spanać, pesto đenoveze) | 950 | |
Rižoto sa piletinom i brokolijem | 950 | |
ČORBE I SUPE |
||
Riblja čorba | 470 | |
Supa dana | 420 | |
GLAVNA JELA |
||
Tatar biftek za dve osobe | 2.800 | |
Biftek na žaru sa sosom od kupine (grilovano povrće, kupine, crno vino) | 2.800 | |
Biftek taljata | 2.800 | |
Biftek kapreze (grilovano povrće, mocarela, paradajz) | 2.700 | |
Svinjski stek punjen mocarelom | 1.700 | |
Ćureća skalopina (ćureći file, pršuta, mocarela, pomfrit, parmezan) | 1.700 | |
Teleće pečenje | 2.700 | |
Pečena svinjska rebra | 1.200 | |
Sečuanski batak (batak, soja sos, čili, pomfrit) | 1.100 | |
Piletina parmiđano | 1.300 | |
ROŠTILJ |
||
Mešano meso za dve osobe (ćevapi, kobasice, svinjski vrat, pileći batak, pljeskavica, pomfrit) | 2.500 | |
Pljeskavica na kajmaku (luk, kajmak, pomfrit) | 1.200 | |
Ćevapi na žaru (kajmak, crni luk, pomfrit) | 1.050 | |
Kobasica na žaru (pire krompir, senf) | 950 | |
Otkošćen pileći batak na pire krompiru | 1.200 | |
RIBE |
||
Losos terijaki | 2.050 | |
Tuna stek na zelenom pireu | 2.190 | |
Lignje na žaru | 1.700 | |
Pržene lignje | 1.700 | |
Fileti smuđa na žaru | 1.850 | |
Dimljena pastrmka | 1.480 | |
OBROK SALATE |
||
Kapreze salata sa grilovanom pršutom (paradajz, mocarela, bosiljak) | 1.300 | |
Cezar salata (grilovani pileći file, panceta, ajzberg salata, čeri, krutoni, parmezan, cezar dresing) | 900 | |
Piletina-kikiriki salata (panirani pileći file, kikiriki, puter od kikirikija, majonez, tost, ajzberg, čeri paradajz) | 950 | |
SALATE |
||
Vitaminska salata (kupus, crveni kupus, šargarepa, cvekla, kukuruz, miks zelenih salata, krastavac) | 440 | |
Grčka salata (paradajz, krastavac, paprika, luk, masline, feta) | 450 | |
Spanać salata (bebi spanać, šampinjoni, crveni luk, rotkvice, paprika) | 480 | |
Šopska salata (paradajz, krastavac, luk, paprika, sir kriška) | 450 | |
Srpska salata (paradajz, krastavac, luk, paprika) | 430 | |
Tarator salata (krastavac, kiselo mleko, mirođija) | 430 | |
Miks zelenih salata | 450 | |
Čeri / rukola (čeri, rukola, parmezan) | 480 | |
Krompir salata | 430 | |
Kupus salata | 350 | |
Pečene paprike u ulju | 390 | |
Pečene ljute papričice | 350 | |
Ajvar | 550 | |
PRILOZI |
||
Pomfrit | 400 | |
Grilovano povrće | 550 | |
Pire krompir | 550 | |
Dalmatinska garnitura | 550 | |
Pekarski krompir | 450 | |
PECIVO |
||
Tost | 150 | |
Miks peciva | 150 | |
POSLASTICE |
||
Topli kolač od jabuka sa sladoledom | 420 | |
Reforma | 420 | |
Palačinke | 420 | |
Domaći sitni kolači | 450 | |
MUZIČKI DINAR: 450 dinara |